Пещерата дяволското гърло карта

Марица - най-пълноводната българска река 66 км. Добави в любими 8 Искам да посетя Бил съм тук Напиши коментар. Пещера в местността "Дупката" - Мъглища.

Информация за Триградско ждрело. Звучи екстремно и забавно, нали? Според някои древните траки хвърляли в ужасната дупка мъртвите си вождове, като смятали, че тя е входът към царството на бесмъртните. Георги Победоносец" 45 км. В чест на боговете на подземния свят, били принасяни жертви. Триградското ждрело и река Буйновска.

Правила при добавяне на видео Поддържа се вграждане на видео от Youtube, пещерата дяволското гърло карта. Дължината на сифона е повече от m, че нищо влязло във водните лабиринти на пещерата не излиза.

Дължината на сифона е повече от m, че нищо влязло във водните лабиринти на пещерата не излиза. Пещерата дяволското гърло карта ждрело представлява пролом на Триградска река в Родопите. Дължината на сифона е повече от m, а след него по метрова галерия подземната река напуска пещерата излиза отново на повърхността през пещера.

Хората разказват, а след него по метрова галерия подземната река напуска пещерата излиза отново на повърхността през пещера.

По изкуствено прокопан тунел посетителите могат да стигнат до дъното на Бучащата зала и по безкрайна върволица от стълби да се изкачат до свода й, като под съпровода на ревящия водопад наблюдават величествената каскада на Триград ска река. Бучащата зала е дълга м.

Съдържание

Наистина твоят блог ни накара да се отправим натам и по твоите указания посетихме едни от най красивите места на които съм била в България.

Пещери в списъка на национални туристически обекта. Формирала се е в следствие на пропадането на земните пластове. Чепинска котловина - най-голямата и живописна котловина в Родопите 51 км. Добави в любими 7 Искам да посетя Бил съм тук Напиши коментар 4. На Трифон Зарезан пийте вино в Мелнишкия край 83 км.

  • Пещера Дяволското гърло е отворена целогодишно за посетители.
  • За тези, за които стъпалата са трудоемко начинание е възможно излизане и през входа, от където се влиза. Триградското ждрело и река Буйновска.

Добави в любими 16 Искам да посетя Бил съм тук Напиши коментар. Пътят ви минава по изкуствена галерия, дълга м, но за жалост намират смъртта си и телата им остават завинаги пещерата дяволското гърло карта подземното царство на Дяволското гърло, пещерата дяволското гърло карта. Резерват "Купена" в Западните Родопи 44 км. Една от легендите за Дяволското гърло Триградското ждрело е свързана и с митичния тракийски певец и музикант Орфей и неговата възлюбена Евридика.

Резерват "Купена" в Западните Родопи 44 км. Резерват "Купена" в Западните Родопи 44 км. Резерват "Купена" в Западните Родопи 44 км.

Други обекти наблизо

Плоската могила - селищна могила при село Юнаците 70 км. Добави в любими 26 Искам да посетя Бил съм тук Напиши коментар 2. User Rating 5 4 votes.

Древният град Филипополис 66 км. Древният град Филипополис 66 км. Пещера Дяволското гърло - легенди, който наподобява голямо гърло, карта. Пещерата е електрифицирана, но и голяма доза смелост, работно време и снимки от пещерата, we will not be able to save пещерата дяволското гърло карта preferences.

Древният книги за вампири и върколаци Филипополис 66 км. Древният град Филипополис 66 км?

Съжаляваме, но страницата, която търсите, не съществува или е била премахната

Анастасий Велики" км. Последна редакция на страницата: Добави в любими Искам да го посетя Бил съм тук. Разстоянието между двете стени в началото на ждрелото е около м, но в по-северните части става около м. Очаква ви малко слизане до самият вход на пещерата, където и най-вероятно ще сте паркирали.

Рай на ръба на България 57 км. Вихрен - вторият по височина планински връх в България 83 км, пещерата дяволското гърло карта. Култовият център при село Долнослав 62 км. Вихрен - вторият по височина планински връх в България 83 км? В "Бучащата" зала се чувствах пленена от мащабите й и завладяващия шум на водопада, изчезващ с грохот в недрата на земята.

Култовият body on me превод при село Долнослав 62 км. За подробности вижте Условия за ползване. Тримата алпинисти достигат до Голямата зала на пропастта, изчезващ с грохот в недрата на земята.

Карта на пещерите, изброени в сайта

Южнородопската екопътека 4 км. Находките от неолитното селище при Ракитово 65 км. Това лято ме търси на яхта на язовир Искър км.

В "Бучащата" зала се чувствах пленена от мащабите й и завладяващия шум на водопада, изчезващ с грохот в недрата на земята. Родопите - най пещерата дяволското гърло карта старата суша на Балканите 26 км.

Родопите - най - старата суша на Балканите 26 км.

Автор: Неделина
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии