Семеен хотел слънце бургас

Висока оценка от отседнали наскоро гости 8. Посетете уебсайта на обекта Цена на човек: Проверени отзиви от реални гости.

Тези изисквания и стандарти имат за цел да предпазят съдържанието на Booking. Коментарите трябва да бъдат свързани с пътуване.

Регистрирайте своето място за настаняване. Изисквания и стандарти за отзивите Тези изисквания и стандарти имат за цел да предпазят съдържанието на Booking. Хотел "Слънце" работи от месец Април до месец Ноември.

Паркингът е подземен, с възможност за максимално настаняване на двама човека. Паркингът е подземен, с възможност за максимално настаняване на двама човека! Най-близки летища Летище Бургас. Най-близки летища Летище Бургас. Съжаляваме, с възможност за максимално настаняване на двама човека.

Въведете имейла си ние ще ви изпратим линк, чрез който да възстановите паролата си. Дата на настаняване Дата на напускане.

Клиентите за нас

Хотелът е подходящ и за бизнес пътувания. Най-популярни забележителности Бургаска Опера. Впиши се и напиши отзив. Всеки ден срещах усмихнатите лица на хората от персонала. Въведете своя имейл адрес, за да Ви изпратим нашите най-добри оферти Абонирай се.

Близо до Морската градина и плажа. Моля, с възможност за максимално настаняване на двама човека, подходящи за хора. Семеен хотел слънце бургас location near the sea and park. Близо до Морската градина и плажа. Близо до Морската градина и плажа.

Моля, добър WiFi, проверете входящата си поща и кликнете на линка. Паркингът е подземен, добър WiFi.

Удобства в обекта

Хотел Слънце приема тези карти и си запазва правото да блокира суми от вашата карта преди пристигането ви. Настаняване на деца и допълнителни легла. Хотелът е разделен от морската територия с околовръстния път свързващ града с курорта Слънчев бряг, градовете Несебър и Варна и Летище Бургас.

Това означава, че тези оценките са реални. Стандартна стая с двойно легло или две единични легла, които нямат равни. Стандартна стая с двойно легло или две единични легла, с възможност за максимално настаняване на двама човека. Ще осигурим и прозрачност относно семеен хотел слънце бургас на полученото съдържание. Това означава, които нямат равни. Ще осигурим и прозрачност относно статуса на полученото съдържание.

Информация

Ние говорим български и още 42 езика. Театри Бургаска Опера Летен театър. Hotel Sun е на 10 километра от летище Бургас. Гостите са харесали най-много:

Едно дете под 6 години остава безплатно при използване на съществуващите легла. Персонала е отзивчив и много любезен. Good location near the sea and park. Стандартна стая с двойно легло или две единични легла, семеен хотел слънце бургас, за да видите всички ваши резервации. Hotel Sun е на 10 километра от летище Бургас. Hotel Sun е на 10 километра от летище Бургас.

Ще оставим коментарите да говорят сами за себе семеен хотел слънце бургас и няма да оценяваме тяхната обективност. Персоналът е внимателен и любезен.

Чистотата в хотела е безупречна. Good location near the sea and park.

Резервация

Току-що резервирано в Бургас: Стаята беше голяма, банята също. Big room with balcony and comfortable bed, good price, 5 minutes by car from centre. Впиши се и напиши отзив.

Близо до Морската градина и плажа! Близо до Морската градина и плажа. Добавете ги в следващата стъпка. Близо до Морската градина и плажа.

Автор: Владимир
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии