Схеми за плетене на две игли

Модела беше публикуван преди доста време в списание Сабрина снимката с бялата прежда и остро деколте. Използваната кройка е в см и е за дете с височина: Заплитаме 96 бримки от кафявата прежда и плетем 6 ръбчета жартиерна плетка.

В крайната бримка на двата правоъгълника изваждаме бримки с розовата прежда на схемата е с червен цвят. Веднъж научили модела може да си го изработите от букле и какви ли не по-ефектни и красиви прежди, защото не се съмнявам във вашата креативност-: Мода за момичета Истинската елегантност се изразява и в умението да се създават ансамбли и да се комбинират както дрехите, така и обувките и аксесоарите. Аз съм използвала кройка за над 5 годишни деца - класически реглан.

Нарисувала съм ви една кола, за да си я разпечатата те. Плетете плетениците повтора по схемата. Вход Потребител Парола Запомни ме Забравена парола?

Модели Петранка Плетива на една кука Модели на една кука ru Ръчно плетиво на една кука Модели и схеми Арт работилница за уникати-плетива Малки модели, изплетени на една кука. Свързани статии с Ажурни плетки Шаблони за пачуърк. Свързани статии с Ажурни плетки Естествена коса за удължаване град софия за пачуърк.

В четните крайни бримки плетете бримките както се появяват, схеми за плетене на две игли както е указано. Свитите бримки ев края на ръкавите се зашивате със свитите бримки от тялото-бримка в бримка.

Скорошни публикации

Как да направим сами. Аз съм използвала кройка за над 5 годишни деца - класически реглан. В крайната бримка на двата правоъгълника изваждаме бримки с розовата прежда на схемата е с червен цвят. Преди известно време се влюбих в един детски модел Универсален Необходими материали и инструменти:

Когато се плете в кръг, няма как да се изплетете цветна кола. При цветните райета в плетивото ресните са от цвета на преждата на реда. Когато се плете в кръг, няма как да се изплетете цветна кола. Закопчаването става по оказаните стрелки. При цветните райета в плетивото ресните са от цвета на преждата на реда.

Куки и игли за плетене

Прилича на ходилото , но с по-малко бримки. В крайната бримка на двата правоъгълника изваждаме бримки с розовата прежда на схемата е с червен цвят. На всеки нечетен ред не плетем първата бримка т. Свързани статии с Ажурни плетки Шаблони за пачуърк.

В последният 6-ти ред на тото повтяряне свиваме последователно първите задната хрема при децата бримки. За изработката и свиваме както следва във всеки втори ред: Това е от мен.

Универсален Необходими материали инструменти: След 14 реда 5,5 см започва изработката на вратната извивка. Изработка на сайт от 3DWebDesign!

Когато се плете в кръг, няма как да се изплетете цветна кола.

Популярни публикации

За плетенето от А до Я ru Руски портал за плетиво Да се научим да плетем en Немски портал de Италиански портал за плетиво it Видео уроци en За плетенето en Всичко за плетенето на 1 кука ru Плетенето: Поръчай Ръчно и машинно Форуми. Как се изработват цепките, от коитов този модел има много на брой.

Плетени чорапки с райета. Единнственната разлика в кройката е вратната извивка.

Това е страница от каталога Start. Започвате 63 ред от лицевата страна на изделието, на гърба и на ръкавите и са означени с червен цвят на кройката, на гърба и на ръкавите и са схеми за плетене на две игли с червен цвят на кройката? Изработихме по-голямата част от необходимите част за чорапа. Слагаме маркери конци или секретни игли на местата с букви в схемата.

Започвате 63 ред от лицевата страна на изделието, на гърба и на ръкавите и са означени с червен цвят на кройката, на гърба и на ръкавите и са означени с червен цвят на кройката, схеми за плетене на две игли. Останалите 22 бримки от нулевият ред свиваме една след друга до края на реда. Слагаме маркери конци или секретни игли на местата с букви в схемата!

Тези стрелки могат да Ви послужат, ако решите, че на тази дрехи не са ви необходими копчета и направо зашиете двата правоъгълника на тези места. Така в талията сме свили 18 бримки т. След това изплитаме всички бримки и завършваме правоъгълник А.

Плетем в оказаната посока 2 бримки жартиерна плетка40 гладка лицева и една крайна бримка. Схеми за плетене на две игли всеки нечетен ред не плетем първата бримка. Най-четени тагове 1 кука абажур ангелче английски пуловер бужута декорации елек пончо започване от врата кух ластик летни плетки направи си сам направи си сама плeтено одеяло плетене плетене на рамка плетени осморки плетени туники и рокли плетени шнурове плетиво схеми схеми за плетене съединяване терлички хобита чанта.

Автор: Петинка
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии