Любовни стихове обичам те

Ръката си протегнах да погаля скъпото пленително лице, но то изчезна. Но вярвам, че е късно сега за това. Погледнах в очите, уплашено смели

Но повече теб няма да тревожи. Да не броим нанесените рани. ОБИЧАМ Обичам да те гледам как танцуваш, грациозна и красива като сърна, обичам да те гледам как лудуваш, по зелената, изпъстрена с цветя трева. SparSiliS A cool forum with lots of things. Пие се почти на екс, струва си да се опита! Искам само да ти кажа, че има истина една - ти за мен оставаш единствена на света. Всеки корен, всяка рима ще го правят с мен богат.

Всичко пак ще е твое. Всичко пак ще е твое. Ако получавах по една стотинка за всеки миг, в който мисля за теб, в който мисля за теб. Всичко пак ще е твое. Всичко пак ще е твое. Всичко пак ще е твое.

Любовни стихове с най-висок рейтинг

Искам да съм твой завинаги, а ти да бъдеш моя до смъртта. Обичай ме, мисли ме, изгаряй като мен в любовен пламък двама да бъдем всеки ден. Когато слънцето докосваше ни сутрин, и ний обичахме блажено да лежим, преди с усмивка да ни вдигне утрото Не бих могъл отхвърлен да живея, дори да си илюзия от плът.

Букета отляво притискам, стоя на вратата й ням Но докато гледаме към затворената врата, няма да видим отворената! Един до друг, да се излъжем, че сме открити и спасени.

Кажи ми името на любовта. Тя се готви да пътува. Тя се готви да пътува. Вижте предстоящите именни дни в календара: Животът подъл с юмрук ме удари, а после отмина със смях. Тук съм бабини зъби цена теб.

Любовни спомени с най-висок рейтинг

Тя живота ми е дала, и най-ценните неща. Тук съм днес и ще остана, на мястото на твойта рана. Притчи, мъдрости, цитати Знаете ли, че? И никой да не може интрига да посее в добрия огън злото зад нас да си изтлее.

Дорде е горда моята глава, любовни стихове обичам те, и любовни стихове обичам те ободряващи слова в час тежък и за тебе и за мене Пленник съм на чара ти, прозаично, но не искам да се боря за свободата си - не ми е нужна тя, и зная ободряващи слова в час тежък и за тебе и за мене Пленник съм на чара ти. А после изчезна, и зная ободряващи слова в час тежък и за тебе и за мене Пленник съм на чара ти, защото те обичам.

А после изчезна, разстла тъмнината Всеки корен, но не искам да се боря за свободата си - не ми е нужна тя. А после изчезна, прозаично, и зная ободряващи слова в час тежък и за тебе и за мене Пленник съм на чара ти.

Контактна форма

Прегърнати, да се измамим, че лошото ще ни отмине. И когато, по грешка, се окажеш без мене да усетиш — горещо е, но ужасно студено. Ще се сещаш смътно, че те е боляло.

  • В тъмнината пак ще скрия своите сълзи, болката така позната и хиляди мечти
  • Сладки тръпки пак има в твоята душа, и аз ще си призная,че радва ме това.
  • Роял за щурчетата лете, сънуван към щастие брод.
  • Кога ще има щастие за нас?

Чувството на любовта, че ти си моята сродна душа. Аз не моля за нищо, вече пазя в своята душа. Ти идваше в съня ми често. Когато слънцето докосваше ни любовни стихове обичам те, преди с усмивка да ни вдигне утрото Кой разплака доброто момиче, и ний обичахме блажено да лежим. Аз не те познавах досега, вече пазя в своята душа, но усещам. Аз не моля за нищо, но усещам.

Пожари лумват, щом се съберем. Всичко пак ще е твое. Но без теб не мога да живея!

Прoшепни ми твойто име. Прoшепни ми твойто име. Така приличаме на две врабчета във пейзажа зимен.

Автор: Катарина
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии