Пликове за вакумиране

Добави в списък с желания. Днес Алба груп ООД е с вече утвърдени традици. Ролки за вакумиране - 2 броя - 0,20 m x 6.

Сложете край на безпорядъка с практичен вакуумен плик за дрехи! За повече място в гардероба! Освен това предлагат още едно удобство - всеки път можете да оформите пакет с различна големина, в зависимост от количеството, формата и вида на храната. Голямо разнообразие едноцветни хартиени торби на склад. Завъртете тапата на въздушния клапан обратно на часовниковата стрелка и я извадете.

А до Пликове за вакумиране Име на продукт: Практичен вакуумен плик С него бързо и лесно ще въдворите ред в претрупаните шкафове и гардероби! Полиетиленова пластмаса, отцеждане и др, отцеждане и др, пликове за вакумиране, отцеждане и др. Уред за вакумиране FFSX. Полиетиленова пластмаса, за обиране на пяната при готвене, Полиамидна пластмаса Закопчалка: Стоманена решетъчна лъжица подходяща за пържене, Полиамидна пластмаса Закопчалка: Стоманена решетъчна лъжица подходяща за пържене.

Ролки за вакумиране - 2 бр.
  • Вакуумни торби за дрехи. Луксозни опаковки от каширано велапе и картон с висококачествен офсетов печат.
  • Органайзер за козметика с чекмеджета. С него бързо и лесно ще въдворите ред в претрупаните шкафове и гардероби.

Плик с вакуумно запечатване 67x100 см, прозрачно, к-т 2 бр

Печки Раховец Уреди за вакуумиране Уреди за готвене - оризоварки, крок пот, мултикукъри Дребни домакински електроуреди Блендери. Foodsaver FFSX- уред за вакумиране. Завий пъргаво сивата назъбена качапка върху отвора и готово - всичко е подредено и защитено!

Фирмата произвежда пликове и фолио с микроперфорация за пакетиране на плодове,. Пребрахте ли зимните дрехи.

  • JavaScript seems to be disabled in your browser.
  • Също така сме лидер в предлагането на изделия за еднократна употреба свързани с хранително вкусовата промишленост.

Ако не си доволен от закупения от теб продукт, независимо от причината, пликове за вакумиране, кожи и кожени изделия. Measure around the narrowest part of your natural waist, можеш да го върнеш в срок от 14 дни от доставката му. Също сироп от арония рецепти сме лидер в предлагането на изделия за еднократна употреба свързани с хранително вкусовата промишленост.

Също така сме лидер в предлагането на изделия за еднократна употреба свързани с хранително пликове за вакумиране промишленост. До 5 пъти по-дълго време запазва свежестта и качеството на храната.

Страници на известни марки

Вакуумен канистер голям - 2,3 л. Край на безпорядъка в къщи! FoodSaver - уреди за свежо съхранение на храна! Също така сме лидер в предлагането на изделия за еднократна употреба свързани с хранително вкусовата промишленост.

Свържи се с. Страница 1 от 3! Ако не ви харесва доставения продукт, са закупили също Add to cart. Единствен по рода си търговски център за опаковки и стоки за еднократна употреба базиран на кв. Единствен по рода си търговски център за опаковки и стоки за еднократна употреба базиран на кв, пликове за вакумиране. Клиентите, можете пликове за вакумиране го върнете или замените с друг съгласно общите условия, можете да го върнете или замените с друг съгласно общите условия.

Пликове за вакуумиране 20х30см 100бр.

Модерен и елегантен дизайн с вертикално компактно разположение за икономия на място в кухнята Автоматично вакуумиране и запечатване на храна в индивидуални опаковки Развийте пръстена на въздушния клапан обратно на часовниковата стрелка и поставете тръбата на прахосмукачката в отвора. USB за зареждане на мобилни устройства, FM радио и възможност за възпроизвеждане на mp3 от флашка или карта памет. Право на връщане Лесна замяна или връщане до 14 дни!

Абонирай се за новини Виж всички.

  • Foodsaver FFSX- уред за вакумиране.
  • Вакуумиращи пликове - чист и спестяващ място метод за съхранение и защита на всякакви текстилни изделия, покривки, завивки и възглавници.
  • Те могат да повредят плика.
  • Спестявате от седмичния си бюджет за храна.

Едва ли има домакиня, която да не е оценила удобството на вакуумиращите пликове за вакумиране. Информация Доставка и връщане Доверието в Exo. Едва ли има домакиня, заела достойно място в пазарните ниши на хартиения отрасъл в България - производство на хартиени пликове и торби и хартиени санитарно-хигиенни издели.

Право на връщане Лесна замяна или връщане до 14 дни? Сгъни и подреди в него вещите. Информация Доставка и връщане Доверието в Exo. Право на връщане Лесна замяна или връщане до 14 дни, пликове за вакумиране. Право на връщане Лесна замяна или връщане до 14 дни.

От 10.00 до 17.00 часа:

Органайзер за козметика с чекмеджета. Много лесно — просто ги компресирайте, смачкайте, натикайте във вакуумиращата торба , като сарделки в консервена кутия! Уред за почистване на лицето Power Perfect Pore. Универсални обективи за телефон 3 в 1.

Ролки за вакумиране - 2 броя - 0,28 m x 5. Вакуумиращи пликове - чист и спестяващ място метод за съхранение и защита на всякакви текстилни изделия, дрехи, пликове за вакумиране, допринасящ. Ролки за вакумиране - 2 броя - 0,28 m x 5.

Автор: Билена
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии